Start nieuw voetbalseizoen

Beste voetbalvrienden.

‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’…
    Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen en de zomerstop zit er al weer bijna op. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen staat voor de deur. Hier en daar zijn er geluiden te horen van individuele trainingen, de een wat fanatieker dan de ander. Maar vanaf 6 augustus gaan wij allemaal weer als team aan de slag om er iets moois van te maken. Teamverband staat voorop, wij hopen als groep samen naar elkaar toe te groeien en uiteindelijk als team mooie resultaten te boeken.
    Tijdens de eerste training op 6 augustus zullen wij o.a. de (deels) vernieuwde begeleiding en spelers voorstellen.

Programma 6 augustus:
    – Aanvang training om 11.00 uur;
    – Introductie- en voorstelrondje;
    – Duurloop (deze loop bevat geen interval, denk aan je loopschoenen);
    – Partij-spel;
    – Gezellig samenzijn in de kantine.

Advies is om eind juli te starten met conditieopbouw, dit ter voorkoming van blessures. We gaan samen zorgen dat we op 24 september fit aan de start van de competitie verschijnen en halen vervolgens alles uit de kast!!!
    Wij verheugen ons op een leuke samenwerking en vooral een plezierig en succesvol seizoen.
    Iedereen een fantastische vakantie toegewenst, neem je rust en tot de 6e…!

Bestuur en technische staf,
    RKVV Rimburg

Programma!

Trainingsdagen:
    • Dinsdag, aanvang 19.45 uur
    • Donderdag, aanvang 19.45 uur
    • Vrijdag, aanvang 19.30 uur

Opmerking: tijdens de openingstraining ontvangen jullie aanvullende informatie omtrent trainingsmogelijkheden.

Oefenwedstrijden:
    • Zaterdag 12 augustus: ‘toernooi hoofdveld vv Rimburg’ (wedstrijdduur 2 x 25 min)
    16.00 uur Germania Teveren – Dremmen
    17.00 uur Dremmen – Rimburg
    18.00 uur Rimburg – Germania Teveren

• Zondag 20 augustus: Rimburg-Bemelen (aanvang 11.00 uur)

• Vrijdag 25 augustus: Rimburg-UOW’02 2 (aanvang 19.00 uur)

• Zondag 27 augustus: Rimburg-RKTSV combi (aanvang 11.00 uur)

Beker-indeling :
    Heksenberg 1 – Kakertse Boys 1 – Rimburg 1 – SVN 1

Bekerwedstrijden:
    • zondag 3 september
    • zondag 10 september
    • zondag 17 september

Start competitie
    • 24 september 2017

Competitie-indeling 5e klasse B:
    • Abdissenbosch – Amstenrade – Doenrade – Eikenderveld – Haanrade – Havantia – Jabeek KCC’13 – NEC92 – RKSVB – Rimburg – SVA – Sanderbout – Urmondia.