• POM Ltd

Coronaprotocol R.K.V.V. Rimburg

Coronaprotocol R.K.V.V. Rimburg m.i.v. dinsdag 29 september 2020

Uitgangspunten:
    • Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
    • Pas hygiëne toe.
    • Houd 1,5 meter afstand.
    • Vanaf 29 september 18.00 is publiek 3 weken niet toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt zowel voor professionele sportwedstrijden als voor amateurwedstrijden.
    • Vanaf 29 september 18.00 gaan sportkantines tijdelijk dicht dit geldt ook voor horeca bij ondernemende sportaanbieders.
    • Kleedkamers en douches van sportaccommodaties kunnen gebruikt worden. Voor 18 jaar en ouder geldt, houd hierbij de 1,5 meter afstand.
    • Direct na een sportactiviteit dient iedereen de accommodatie te verlaten.
    • Kaderleden, officials, vrijwilligers, coaches en medewerkers die een rol hebben bij wedstrijden/trainingen mogen aanwezig zijn en worden niet gezien als publiek.

Contactpersoon:
    Dave Peelen (voorzitter) 06-27386639 voorzitter@rkvvrimburg.nl

Wij vragen iedereen met klém zich aan de richtlijnen te houden! Dit houdt ons gezond, scheelt een hoop in de beurs en laat ons nog langer van deze mooie sport genieten!

Bestuur RKVV Rimburg